Veel gestelde vragen

Verzenden
Voor 20 euro kunnen de sets door heel Nederland bezorgd worden. De sets kunnen op locatie of bij een PostNL pakketpunt bezorgd worden. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u van ons een email met track en trace om uw pakket te kunnen volgen. Wij streven er naar om het pakket minimaal 3 dagen van te voren op te sturen.

Retourneren
Voor het retour sturen van de set ontvangt u via PostNL een retouretiket. U kunt dit retouretiket uitprinten en op de kist plakken. De kist kunt u daarna afgeven bij een PostNL pakket punt bij u in de buurt. Hier zitten geen kosten aan verbonden.  Wij willen u vragen om de set maximaal 3 dagen na de eerste huurdag retour te sturen.  Hierna wordt er €2,50 per geweer per dag in rekking gebracht. U kunt de set gedurende deze dagen zo veel gebruiken als u wilt. 

De gehuurde set is op te halen op de Duikersloot 101, 2642 DT in Pijnacker.

op onderstaande tijden Kunt u de set ophalen of terugbrengen:
Maandag:      16:00 tot 19:00
Dinsdag:         9:00 tot 15:00
woensdag:     9:00 tot 14:00
Donderdag:   9:00 tot 12:00
vrijdag:            9:00 tot 15:00
Zondag:          9:00 tot 20:00

De prijzen die vermeld staan op de site zijn voor een huurperiode van maximaal 3 dagen. Wij willen u vragen om de set uiterlijk op de 3de dag weer retour te sturen. Voor elke extra dag betaalt u €2,50 per geweer per dag extra.

De batterijen van de lasergame geweren en pistolen worden regelmatig vervangen en opgeladen. Mochten de batterijen toch leeg raken dan kunt u dat herkennen aan het knipperen van de levensbalken. Mocht het lasergame geweer of pistool het helemaal niet meer doen dan is er vaak wat anders aan de hand. De batterijen zijn eenvoudig te vervangen.

Geweer:  4x AA
Aan de onderkant van het geweer zit het batterijenbakje. Draai de twee schroeven voorzichtig los. Het kapje hoort er makkelijk vanaf te komen. Vervang de batterijen en schroef het kapje er weer op. 

Pistool:  3x AAA
Het batterijenbakje bevind zich in het handsvat van het pistool. Draai de schroef voorzichtig los. Het kapje hoort er makkelijk vanaf te komen. Vervang de batterijen en schroef het kapje er weer op.

Vest: 3x AAA
Het batterijenbakje bevind zich aan de achterkant van het vest. Draai de schroef voorzichtig los. Het kapje hoort er makkelijk vanaf te komen. Vervang de batterijen en schroef het kapje er weer op.

Wilt u alstublieft de lege batterijen weer mee terug sturen.

De anti-cheat functie zorgt er voor dat er niet vals gespeeld kan worden.
Zodra een lasergame geweer of pistool geraakt is of gekoppeld is aan een vest, is het niet meer mogelijk om de teaminstellingen van het geweer of pistool te veranderen. Ook kunnen de deelnemers geen "nieuwe" levens krijgen door het geweer/pistool opnieuw op te starten. Het geweer/pistool onthoud de teaminstellingen en het aantal levens dat het geweer had.
Wilt u toch de team instellingen veranderen dan moet u eerst het geweer/pistool resetten. Het resetten van het geweer/pistool kan met de meegeleverde afstandsbediening.

Let op: er zit alleen een anti-cheat functie op de lasergame geweren en pistolen. Het vest en het target hebben geen anti-cheat functie.

Het resetten van het lasergame geweer/pistool kan op 2 manier:

met de meegeleverde afstandsbediening.

1. Richt de afstandsbediening op de ontvanger van het geweer dat je wilt activeren.
2. Elke knop op de afstandsbediening kan 3 kleuren resetten. Druk op de gewenste knop om het geweer te resetten. Werkt deze niet probeer dan een andere knop. (let op: de afstandsbediening heeft een groot bereik zorg er dus voor dat er niemand anders in de buurt staat of hou hem dicht bij de ontvanger.)

 

Met een ander geweer/pistool.

1. geweer met een andere teamkleur, die nog levens heeft op de ontvanger van het geweer dat je wilt activeren.
2. geweer de activatieknop enkele seconden ingedrukt.

Let op: als het lasergame geweer/pistool 20 min inactief aanstaat reset het geweer automatisch.

Een lasergame geweer/pistool kan gekoppeld worden aan een vest door met het geweer/pistool op het vest te schieten. Hou er tijdens het koppelen rekening mee dat de geweren/pistolen een redelijk bereik hebben. Als er iemand met een niet gekoppeld vest in de buurt staat kan het gebeuren dat er twee vesten aan een geweer gekoppeld worden. Het is  van belang om te wachten met schieten totdat alle geweren/pistolen gekoppeld zijn aan een vest. Na het koppelen is niet te zien welk geweer/pistool aan welk vest gekoppeld is. 

 

Vergeet niet eerst de geweren in te stellen.
Na het koppelen moeten de lasergame geweren/pistolen eerst gereset worden voordat de teaminstellingen weer veranderd kunnen worden.

Het vest kan aan de achterkant worden ingeschakeld. Door met een lasergame geweer/pistool op het vest te schieten koppelt u het geweer/pistool aan het vest. Het vest is eenvoudig te resetten door hem uit en weer aan te zetten.
Zodra een lasergame geweren of pistool gekoppeld is aan een vest kunt u alleen nog maar geraakt worden op het vest, dus niet meer op het geweer/pistool.

Vergeet voor het koppelen niet eerst de geweren in te stellen.
Na het koppelen moeten de lasergame geweren/pistolen eerst gereset worden voordat de teaminstellingen weer veranderd kunnen worden.

De targets kunnen aan de achterkant ingeschakeld worden. hierna zijn ze gelijk te gebruiken.
Het target gaat na het inschakelen elke 30 seconden, 1 seconden branden. Dit om het target zichtbaar te maken. Als het target geraakt is blijft hij 7 seconden branden in de teamkleur die hem geraakt heeft. in deze tijd kan het target niet geraakt worden. Als het target veroverd is blijft hij snel knipperen in de teamkleur die hem veroverd heeft. 

  1. Zet het geweer aan
  2. Controleer of alle levens op de geweren branden is dit niet zo dan moet je het geweer eerst opnieuw activeren om alle levens te verkrijgen (zie uitleg verderop).
  3. Stel de teamkleur in
    Het wisselen van teamkleur doe je door de teamselectie knop in te drukken. Het geweer is in te stellen in vier verschillende teams

Let op: Het veranderen van kleur is alleen mogelijk als je nog beschikt over al je levens en het geweer nog niet gekoppeld is aan een vest. Om dan alsnog de kleur te veranderen moet eerst de levens gereset worden (zie uitleg verderop).
Let op: als het geweer 20 min inactief aanstaat reset het geweer automatisch.

Begeleiding is beperkt mogelijk. U kunt via het offerteformulier een Prijsopgave en beschikbaarheid opvragen.

De lasergame geweren en lasergame pistolen werken ongeveer het zelfde. 
Het belangrijkste verschil is dat de lasergame pistolen een stuk kleiner zijn dan de lasergame geweren.

Lasergame Pistool met lasergame geweer + vest

Wij bieden 2 verschillende soorten rookmachines aan:

Een kleine rookmachine: 
Een rookmachine die niet op afstand te besturen is. Er dient iemand bij de rookmachine in de buurt te zijn om de rookmachine te activeren.

Een grote rookmachine:
Een grote rookmachine met verschillende functies. De rookmachine is op afstand te bedienen met een afstandsbediening of door middel van een timer. De rookmachine is ook op het apparaat zelf te bedienen. Klik hier voor de handleiding

Winkelwagen