Silent disco

Maak van elke locatie een bruisende dansvloer met onze Silent Disco verhuurservice! Of je nu een privéfeest in je achtertuin, een bedrijfsevenement op kantoor of een verjaardagsfeest in het park organiseert, onze Silent Disco verhuurservice brengt de feeststemming overal naartoe. Met onze draadloze hoofdtelefoons maken we van elke plek een dansvloer. Met onze Silent Disco op locatie wordt elke gelegenheid een feest om nooit te vergeten.

Hoe werkt silent disco

Silent Disco werkt door draadloze hoofdtelefoons te gebruiken die verbonden zijn met een zender. De muziekbron wordt aangesloten op deze zender, die het signaal draadloos naar de hoofdtelefoons verzendt. Feestgangers kunnen kiezen tussen verschillende kanalen om naar verschillende muziekbronnen te luisteren. Het biedt een individuele luisterervaring en minimaliseert geluidsoverlast, waardoor het ideaal is voor feesten op alle locaties.

Handleiding silent disco

Zenders

De silent disco koptelefoons kunnen alleen gebruikt worden met de meegeleverde zender(s). Standaard wordt er één zender meegeleverd. Je kunt maximaal 3 zenders (kanalen) tegelijk gebruiken.

Wij hebben twee soorten
1. zenders met accu:
deze kan aangesloten worden door middel van een aux-kabel of bluetooth.
2. Bedraden zender:
Deze zender kan aangesloten worden met de meegeleverde aux- naar tulp stekker. 

  

Prijzen silent disco

Aantal

Prijs

6 koptelefoons + 1 zender

€18,-

8 koptelefoons + 1 zender

€24,-

10 koptelefoons + 1 zender

€30,-

12 koptelefoons + 1 zender

€36,-

14 koptelefoons + 1 zender

€42,-

 

 

Extra koptelefoon

€3,-

Extra zender

€15,-

Extra zender met accu

€20,-

Verzendkosten

€20,-

Verzendkosten
Voor 20 euro kunt u de silent disco set door heel Nederland laten bezorgen. De silent disco set kan op locatie of bij een postnl pakketpunt bezorgd worden. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u van ons een email met een track en trace code om uw pakket te kunnen volgen. Na uw laatste huurdag kunt u met behulp van het gratis retourlabel het pakket weer retour sturen.

Ophalen
Alle pakketten zijn op een vooraf af te spreken datum en tijdstip op te halen In Pijnacker. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht

Winkelwagen