Paintball

Geef je kinderfeestje, kamp of bedrijfsuitje een avontuurlijke twist met onze paintball sets! Onze sets zijn perfect geschikt voor verschillende gelegenheden en brengen de opwinding van paintball naar jou toe. Met onze kindvriendelijke paintballgeweren die eenvoudig te gebruiken zijn, wordt het plezier direct gestart zodra ze arriveren. creëer onvergetelijke herinneringen en laat de avonturen maar beginnen met onze paintball sets!

Ook voor kinderen

Onze paintballgeweren kunnen ook door kinderen gebruikt worden. De paintballgeweren maken gebruik van een veer in plaats van luchtdruk. Hierdoor komen de verfballetjes minder hard aan en zijn ze ook geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Veiligheid

  • Paintball alleen met beschermend masker
  • Hou een schietafstand van minimaal 5 meter aan.
  • Paintball alleen onder begeleiding van een volwassene (18+)

Bij al onze pakketten worden beschermende maskers meegeleverd.

Paintballetjes

Extra balletjes

Niets is zo vervelend als te weinig paintballetjes. Het is lastig in te schatten hoeveel balletjes je gaat gebruiken. Daarom is het bij ons mogelijk om alle ongeopende zakjes met paintballetjes mee terug te sturen. Wij storten het bedrag naar u terug.

Spellen

de volgende spellen zijn Leuk om te spelen:

1. Paintball
2. Vlaggenroof
3. Bescherm de VIP
4. Zombiespel
5. Verover de basis

Handleiding

Hieronder vindt u de handleiding voor het gebruiken van de Paintballgeweren

Handleiding paintball

Prijzen Paintball

 Aantal Aantal balletjes  Prijs
6 Geweren
600 st €78,-
8 Geweren
800 st
€154,-
10 Geweren
1000 st
€130,-
12 Geweren
1200 st
€156,-


Extra Geweer 100 st €13,-
Extra balletjes

500 st

€12,50
Verzendkosten + retour €20,-  

Verzendkosten
Voor 20 euro kunt u de silent disco set door heel Nederland laten bezorgen. De silent disco set kan op locatie of bij een postnl pakketpunt bezorgd worden. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u van ons een email met een track en trace code om uw pakket te kunnen volgen. Na uw laatste huurdag kunt u met behulp van het gratis retourlabel het pakket weer retour sturen.

Ophalen
Alle pakketten zijn op een vooraf af te spreken datum en tijdstip op te halen In Pijnacker. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht

Winkelwagen